GamePcCrack.Com

Website tải game pc miễn phí

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

241 lượt xem

Tải game Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk full crack, miễn phí. GamePcCrack.Com

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk
Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Become the living book, Tractatus de Monstrum, and command a brigade of puppet soldiers as you navigate the twisting passageways of the Labyrinth of Refrain.

When at your base, prepare for your journey by upgrading your brigade! Create new puppet soldiers, assign them different squads and formations, synthesize better equipment, take requests from townsfolk, and get assistance from Dronya in the form of Witch Petitions. 

Once you've entered the labyrinth, be sure to search every nook and cranny as you jump over barricades, solve puzzles, and smash your way through walls to delve further and further downward in search of treasure and rare artifacts. But be careful, the more riches you obtain, the more vicious the dungeon becomes. Can you survive long enough to bring your haul back?

Fight past terrifying monsters by giving orders to your puppet brigade. Change their formation, use special skills, or call for an all-out attack! The battles you face will be challenging, so your success depends on your preparation and your strategy.

labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-1

labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-2

labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-3

Ở một thế giới xa xôi, nơi mà những sợi chỉ phép màu vẫn còn vương vấn trong thực tại, có một thị trấn nhỏ mang tên Refrain. Ẩn dưới những nền đất cổ kính của nơi đó là một tầng ma trận bí hiểm mà không ai biết nó được xây tự bao giờ. Rồi những lời đồn thổi về một kho báu bí mật, phép màu có thể khiến con người bất tử hay một tên quỷ vương có sức mạnh phá hủy địa cầu cứ theo gió bay đi… nhưng chưa ai đủ sức chứng thực. Nhưng đến một ngày, nàng phù thủy mang tên Dusk Witch Dronya đặt chân tới thị trấn nhỏ để khám khá ma trận ấy. Cô mang trong mình một món đồ hết sức đặc biệt: Tractatus de Monstrum – cuốn sách của người duy nhất sống sót bước ra sau chuyến thám hiểm.

labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-4

labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-5

Trailer

Cấu hình

Cấu hình tối thiểu

Cấu hình đề nghị

Download

Hướng dẫn cài đặt

1. Extract
2. Burn or mount the .iso
3. Run setup.exe and install
4. Copy crack from CODEX dir to installdir
5. Play!

Tags

Đề xuất

Bình luận

Vui lòng đọc kĩ tất cả các câu hỏi thường gặp trước khi để lại bất kì một câu hỏi nào về cách cài đặt game, crack game,...! Mình sẽ không trả lời những câu hỏi như vậy vì trong Faqs đã có hướng dẫn rõ ràng.